+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Apartments Benešova 6 Bewertungen

Hotelbewertung

89%
Sehr gut

von 9 Bewertungen

  • Personal

    95%
  • Sauberkeit

    91%
  • Ausstattung

    93%
  • Komfort

    84%
  • Preis-Leistungverhältnis

    82%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
  • Junges Paar
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 24.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
93 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 22.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Älteres Paar, 15.10.2017

Slovensko

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

MIKE FOUBERT

Einzelreisender, 5.10.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Thanks for your Welcome. Very nice place an helpfully. Next time I try your restaurant !! :)

  • Just a advice: Take care about the noise for the room on ground floor, comming from the corridor. English in improvement.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina

Familie mit älteren Kindern, 28.8.2017

Blansko Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 27.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • V Penzionu Benešova 6 se nám moc líbilo. Byl to příjemný pobyt, všude bylo blízko k památkám, výborné prostředí i personál. Není co vytknout ! Doporučujeme i ostatním turistům. Moc děkujeme J.Kozák, Semily.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Kateřina

Familie mit älteren Kindern, 16.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Vše v naprostém pořádku.Bohužel je slyšet každý krok z vedlejších pokojů.takže se nevyspíte.Personál a čistota naprosto v pořádku,vybavení pokoje krásné.Do starého města kousíček.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Michaela

Familie mit kleinen Kindern, 9.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 11.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Vkusně-moderně zařízený pokoj i koupelna(celý pokojík č.5)

  • Bohužel jsme již neměli možnost pokoje s balkonkem-hluk z ulice,malý prostor k zaparkováni, a žádná možnost venkovního posezení. Ale ,to se domníváme,že máte v plánu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.